Нова зірка студії "Дизель шоу" Маруся Грицук - не тільки струнка красуня і талановита артистка, але і мама чотирьох дітей. Гумористка з Білорусі недавно з'явилася на українських екранах, але вже встигла завоювати загальну любов. Маруся розповіла, як багатодітній мамі вдається виглядати так неперевершено. Секрет краси Грицук з'явився на сторінці "Дизель шоу" у Facebook.

В рубрике #красота_от_дизелей - секреты от Маруси Грицук, обаятельной артистки, которая приняла участие в больших...

Geplaatst door Дизель Шоу op Dinsdag 26 maart 2019

"Секрет стрункості - не доїдайте за дітьми! Гарна шкіра - щоденні прогулянки на свіжому повітрі. Не коліть зубами горіхи - і посмішка завжди буде бездоганною. А найголовніший секрет краси озвучив ще Карлсон: "Спокій, тільки спокій!", - з гумором поділилася артистка.

Раніше повідомлялося, що сестра загиблої в результаті смертельного ДТП актриси "Дизель Шоу" Марини Поплавської звинуватила продюсерів гумористичного шоу в піарі і махінаціях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Людмила Поплавська написала повідомлення про це на своїй сторінці в Facebook, мовляв продюсери і піар-менеджери "Дизель Шоу" систематично організовують траурні заходи і збори коштів без відома сім'ї загиблої актриси.

"Наша сім'я була проти, щоб під час жалоби проводилися якісь галасливі заходи в ім'я Марини, особливо до дня народження. Ніяких коштів, тим більше з концерту до дня народження Маріанни Францевни, сім'я не потребує! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди", - йдеться в замітці Людмили.

Нагадаємо, відома українська актриса "Дизель Шоу" Яна Глущенко розповіла свою історію про страшну аварію, в якій загинула легендарна гумористка Марина Поплавська. Яна розповіла про життя після ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий актор Дизель шоу вразив знімком з двійником.

Також Знай.uа писав, правоохоронці повідомили про те, що розслідування за фактом смертельного ДТП, в якому загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, завершено.