Відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла про трагедію у родині. З життя пішла улюблена бабуся співачки, з якою Анастасія була дуже близька. Передає Clutch.

У соцмережі Facebook Приходько поділилася спогадами про бабусю і розповіла, що дуже важко переживає втрату.

"Згадую коли вона мене відправляла на фабрику зірок, ми пішли на виставку і купили мені спідницю і блузку, Бабуся сказала ти у мене будеш найвродливіша, вона дуже переживала за мене, і на Євробаченні сказала, "уяви що в залі немає нікого тільки я і мама"", - пише співачка.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Приходька зізналася, бабуся завжди підтримувала і давала слушні поради. Вона була джерелом неймовірної життєвої мудрості.

"Любила читати вірші Пушкіна, і забирала мене вночі до себе коли мені снилися страшні сни, і давала установку, і через 20, і через 30 років ти будеш молода красива, а я питала , а через 100? І вона відповідала і через 200...Після моїх інтерв'ю кликала до себе на чай і казала: "ну як би добре" і починала розповідати як би відповіла вона. І тепер вона мені більше ніколи не зателефонує... прощай Ба", - поділилася Анастасія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомив брат Анастасії Приходько Назар, їх родичку поховали поруч з дідусем, який пішов із життя 21 рік тому.

Співачка Анастасія Приходько
Співачка Анастасія Приходько

Нагадаємо, екс-співачка Анастасія Приходько, яка не так давно заявила про намір поповнити ряди "Батьківщини", прокоментувала можливу кандидатуру Володимира Зеленського на майбутніх виборах президента.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома російська співачка Юлія Началова з особливими зусиллями намагалася приховати своє фінансове становище. Найближчі друзі виконавиці кажуть, що Началова міцно хапалася за будь-яку можливість, щоб хоч якось підзаробити.

Також Знай.uа писав, у мережі з'явилася інформація про те, що у народної артиски України Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. Все настільки погано, що зірці довелося пройти курс лікування хіміотерапії.