Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovinі, якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото з готельного номера.

На фотографії, яка з'явилася в записі артиста, він постав на огляд публіки в дуже пікантному образі. Костянтин Бочаров зображений у компанії людей зі своєї творчої команди, і всі вони лежать у ліжку. Але, як видно на знімку, всі одягнені, немає там нічого не пристойного. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в одному зі львівських готелів. А у підписі до світлини Melovin розповів, що саме таким чином люди потрапляють до нього в команду.

" Коли ти у Львові, світ змінюється на краще, а ми разом з ним! Просто обожнюю цих людей і всіх, хто поруч! Дякую Львів за друзів, за атмосферу та розуміння для мене, що тут на мене чекають! До зустрічі! P.S: на цьому фото ми максимально показали, як потрапили всі ці люди в команду BIG HOUSE MELOVIN", - жартівливо написав співак. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці Melovin. Люди в захваті від цієї публікації, і засипають артиста компліментами, а деякі навіть висловили готовність пройти через це ліжко, щоб бути ближче до співака.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Melovin зігрів Instagram теплою посмішкою. Артист виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.