Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений в цікавому місці.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі в дитячій кімнаті. Але це місце більше нагадує дитячий садок. Деякі шанувальники навіть пожартували, що танцюрист помолодшав до садочка. Влад Яма зображений як би "застуканим зненацька" з іграшковим немовлям на руках. На ньому прості сірі джинси, чорна футболка і темні кросівки.

У підписі до фотографії зоряний танцюрист жартівливо написав: "Моя ідеальна гримерка". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в торгово-розважальному центрі "Караван" у Дніпрі. Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно обговорювати. Фанати в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Дякую за майстер-клас", "Дякую за зустріч в Дніпрі, було дуже круто", "У вас з'явилася нова дитина?", "Влад, а сучасні дитячі казки з дитячим цікавим інтонаційним писанням пробував писати? А мудрі казки пробував писати, ні, хіба? Раз ти хочеш стати ідеальним батьком, то повинен знати, писати і читати своїм дітям казки", "І я так хочу", "Влада застукали на гарячому. Таємне захоплення розкрито", "Треба перуку", "Сильно помолодшав", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.