На офіційній сторінці в Instagram чоловік Тодоренко Влад Топалов опублікував нову фотографію. На світлині артист з'явився з трубкою в роті і витріщеними очима.

"В цьому виразі обличчя, мені здається, зібрані всі мої емоції стосовно стану мого здоров'я, голосу тощо. Я більше не можу лікуватися", – скаржиться Влад Топалов.

Численні прихильники негайно відреагували на допис. Фани всерйоз занепокоїлися. Зовсім недавно виконавець скаржився на здоров'я і проходив лікування. Недуга відступила, але, як виявилось, ненадовго. Топалов знову хворий. Фанати побажали йому якнайшвидшого одужання. Не залишилися осторонь сестра артиста Аліна Топалова і його дружина, популярна телеведуча Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хтось із підписників припустив, що таким чином співак намагається привернути увагу дружини і змусити її швидше повернутися додому.

Допис активно коментують: "Якщо організм не йде на поправку, йому потрібно дати відпочити, як фізично, так і морально. Поправляти!!!", "Прополіс і маточне молочко Вам точно допоможуть", "Влад ви щось довго хворієте, чи знову захворіли? Швидкого вам одужання", "Тримайся! Ти сильніше хвороби! Нехай вона тебе боїться".

Як відомо, декілька днів тому Регіна Тодоренко полетіла працювати в Дубаї. Ведуча взяла участь у зйомках нової колекції купальників відомого бренду.

Нагадаємо, "Вони мене дуже дратують": "покинутий" Топалов вибухнув прокльонами, під роздачу потрапили дружина та друг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.