Відома українська гумористка Олена Кравець продовжує активно радувати своїх шанувальників соковитими луками і образами. Так, днями зірка виклала в мережу серію чорно-білих фото учасниць Жіночого Кварталу, на яких вони постали в "чуттєвих" позах.

До речі, фото зробила резидент Жіночого Кварталу, зірка Голосу країни Марта Адамчук. Про це стало відомо завдяки новому посту Олени Кравець в Instagram.

"Коли ти на гастролях з Жіночим Кварталом відчуття зовсім інші. Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівчачих жартів, а ще - фотографій від Марти Адамчук, якій не потрібна професійна студія, а вистачає прожектора за лаштунками і трьох хвилин до початку концерту. Як вона це робить, досі не розумію. Спасибі тобі, Мартуся, від усіх нас", — написала Кравець.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з лекції проекту "BORN IN LOVE", присвяченого молодим батькам. Так, артистка позувала в шикарному смугастому комбінезоні кавового кольору і тілесних туфлях-човниках, розкривши шанувальникам кілька секретів виховання дітей. Варто зазначити, що Олена — щаслива матуся трьох: 15-річної доньки Маші і маленьких близнюків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що команда "Квартал 95" створила унікальну продукцію зі своїм логотипом. Бажаючих отримати дрібнички від Зеленського, і компанії з'явилося дуже багато. Винятком не стала і колега по цеху Зеленського — Олена Кравець зі своєю сім'єю. Акторка виклала у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому представлена продукція, а саме — шкарпетки, і повідомила українців, що вона прихопила доньці трохи з колекції Кварталу.

Нагадаємо, двоє лисих в Кварталі 95: Кошовий і Гордон виступили на одній сцені.

Як повідомляв Знай.uа Гордон різко пройшовся по Кошовому: "Якщо б він знав значення цього слова".

Знай.uа писав, "Мішечок мій": Олена Кравець показала свою маленьку копію і розтопила серця українців.