Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним образом, позуючи для фотосесії популярного косметичного бренду Мaybelline, обличчям якого є не перший рік. Так, артистка позувала відвертій коротенькій сукні, прикрашеній золотими ланцюжками, і чорному блискучому піджаку від українського дизайнера Frolov.

"Мрії збуваються", - лаконічно поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Словами нереально описати твою красу💞😻", "Дуууже гарно😍", "Чому ти така красива?💕💕💕💕💕😘💙", "Який гарний... КИЇВ ЗЗАДУ😹😻", "Неймовірна😍😍😍", "Занадто ідеальна ! 😍".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.