Смерть 38-річної Юлії Началовой до цих пір не дає спокою прихильникам і колегам.

Виявляється, справа не тільки в її хворобах. Однією з причин смерті стало складне особисте життя. Началовой було 19, коли вона вийшла заміж за соліста групи "Прем'єр-Міністр" Дмитра Ланського. Заради чоловіка вона почала голодувати - йому подобалися стрункі дівчата. Дійшло до анорексії. Лікарі тоді шокували Юлю вердиктом: "Про дітей забудьте".

На щастя, з другим чоловіком футболістом Євгеном Алдоніним у Юлі народилася дочка Віра. Але давня анорексія спровокувала проблеми в організмі, через яких пізніше розвинувся діабет. Плюс ослаб імунітет, і артистку почала мучити подагра (ця недуга, як правило, передається через гени). На жаль, шлюб з Алдоніним незабаром розпався.

Всі вважали, що Юля забезпечена, а вона ледве зводила кінці з кінцями! Про це розповіли друзі Началовой. За їх словами, вона мало виступала. Останній заробіток (близько 4000 доларів) у неї був на шоу "Один в один", де вона була наставником.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"останнім часом Юля Началова жила тільки на аліменти Алдоніна, які він перераховував на дочку, - розповідає зоряний промоутер Сергій Лавров".

Як-то замовник сказав: "Не важливо, що Юля буде співати. Вона така гарна. Таке лялькове личко. Нехай приїде, зі мною повечеряє і потім заспіває, що захоче".

"Прикро, що з таким чарівним голосом і талантом Юля не зробила блискучу кар'єру, - говорить один Началовой та її підопічний на шоу "Один в один" телеведучий і співак Єгор Іващенка".

Колеги Началовой згадують, що вона не хотіла заробляти славу шикарними формами - вірила в силу таланту.

В клініці їй вставили імпланти четвертого розміру. Природно, зміни помітили оточуючі. У результаті через п'ять років після пластики Юлія вирішила прибрати силікон з грудей в одній з каліфорнійських клінік.

"І тут раптом вперше майнула думка: я стаю якимось іншим персонажем, не собою, - зізнавалася співачка. - З кожним роком мода на ляльок Барбі все посилювалася, а мені не хотілося бути однією з них. Виникли психологічні проблеми: як ніби груди чужа і живе своїм життям".

Нагадаємо, карма Началової: в Росії масово ідуть із життя "Останні герої".

Як повідомляв Знай.ua, подруга Началової накликала на себе смертельне прокляття.

Також портал Знай.ua повідомляв, що погоджувалася за будь-які гроші: друзі розкрили жахливе минуле Началової, в це неможливо повірити.