Кілька місяців небайдужі смакують інформацію щодо звільнення Єгора Кріда з лейблу Black Star через конфлікт з генеральним директором. Причиною скандалу називають жорстке порушення контракту хіп-хопером.

Справді, Єгор занадто багато собі дозволяв. Таке відчуття, що він переконаний, що він - центр всесвіту. Він дозволяв собі спізнитися на концерт, не вийти на сцену до глядачів і ставити свої умови Пашу. Єгор продемонстрував підготовку і нвчання у новій сфері з метою виходу з лейблу. В Instagram оприлюднив відео, де зірка стриже чоловіка в перукарні. Ймовірно, він хоче по максимуму використовувати Black Star і навчитися перукарського мистецтва у кращих фахівців.

"Єгор, що заздалегідь готується стати перукарем після відходу з "Вlack star?", "Де можна записатися на прийом?", - зацікавилися користувачі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато хто вважає, що якщо це правда, що Єгор піде з компанії і буде виступати як Єгор Булаткин, то шанси збирати колишні зали мізерно малі.

По-перше, всі фанати пам'ятають його хамське ставлення, а по-друге, він не зможе виконувати колишні хіти, так як за контрактом, всі пісні залишаться за компанією Black Star.

Судячи із коментарів до відео, де красень Єгор робить стрижку чоловікові, можна впевнено говорити, що це дуже хороша ідея. Фанати готові платити гроші, щоб просто так посидіти клієнтом в кріслі кумира, а деякі дівчата згодні попрощатися з волоссям і зробити зачіску, як у Єгора, лише б він їх записав. Є й ті, хто не вірить, що популярний артист піде працювати звичайним перукарем, зазвичай такі артисти вважатимуть неприпустимою для себе подібну роботу.

Нагадаємо, Добринін у помаді та нестримна пристрасть: холостяк пустився берега, відео 18+.

Як повідомляв портал Знай.ua, не всі шоу закінчуються хепі-ендом. Роза Герц, учасниця шостого сезоня теле-шоу " Холостяк " з Єгором Кридом приголомшила свою публіку.

Також Знай.ua писав про те, що екс-холотяк, грузинська зірка Іраклі Макацарія показав у соцмережі весілля.