Епатажна українська співачка Оля Полякова відзначилася черговою витівкою, однак цього разу вона виявилася не лише традиційно сексуальною, а і досить небезпечною.

Оля Полякова
Оля Полякова

Інцидент стався під час зйомок шоу "Дивовижні люди", у якому суперблондинка наразі бере участь.

Ведучий Олександр Скічко вирішив трішки покепкувати з Олі Полякової. Та співачці й експертові проекту не сподобалися його жарти: Оля взяла до рук справжнісіньку змію і з нею почала переслідувати Олександра.

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шоу задумано з метою вражати глядачів масштабними постановками та незвичайним реквізитом. Для одного з номерів, приміром, знадобилося 10 різних пітонів. Поки учасниця готувалась до свого випробування, ведучий Олександр Скічко поцікавився в експерта проекту Олі Полякової, чи боїться вона змій.

"Я своїх не боюся", – впевнено відповіла Оля Полякова й пішла до акваріуму зі зміями.

співачка Оля Полякова
співачка Оля Полякова

Взявши до рук змію, епатажна Полякова почала гнатися з нею за Олександром, котрий, як виявилося, сам боїться пітонів.

"Олю, ну перестань", – злякався Скічко, якому довелося тікати від неї по сцені. – Ти прекрасна, неймовірна жінка. Олю, ти народна з народних, заслужена із заслужених! Ти восьме чудо світу, Олю!"

Зрештою, Полякова зжалилась над Олександром та перестала його переслідувати.

"Мабуть, я залишу собі цю зміюку, аби ніхто з вас не сумнівався, що я – геніальна", - резюмувала супербілявка.

Нагадаємо, донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мами.

Оля Полякова
Оля Полякова

Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася яскравим образом з одного зі столичних заходів, примірявши досить сміливе вбрання. Так, Маша позувала в коротенькій чорній сукні з відкритими плечима, виставивши напоказ розкішні довгі ноги і доповнивши образ туфлями-човниками на невеликому підборі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Оля Полякова
Оля Полякова

Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким уривком з шоу "Дивовижні люди", де виступає в якості судді разом з Машею Єфросиніною і Олексієм Сухановим.

Також Знай.ua писав про те, що Команда Володимира Зеленського звернулася до українців із важливим проханням, яке стосується допомоги під час виборів.