Часто капризи знаменитостей доставляють багато клопоту організаторам концертів. Якщо вони не виконають усі вимоги — шоу може і не відбутися.

Так, перед виступом у Києві Дженніфер Лопес вимагала встановити в гримерці «лав сіт» - невеликий столик на двох для кави. Тоді співачка подорожувала з коханцем і під час перерв відпочивала з ним.

У той же час Енріке Іглесіас прилетів у столицю на приватному літаку. За словами організаторів, у побуті співак був невибагливий. Він попросив чорні випрані рушники і їжу, подану в посуді з китайської порцеляни.

Легендарний співак Елтон Джон володіє унікальною колекцією окулярів, яку він бере з собою в поїздки. Для зберігання улюблених аксесуарів артист просить окрему кімнату з температурою +16 градусів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ще один британець Стінг завжди возить з собою килимки для йоги і особистого інструктора. А Мадонна вимагає окрему зелену кімнату для медитацій і одноразовий унітаз, який потрібно міняти кожен день.

Співак Роббі Вільямс теж мучив своїми вимогами організаторів. Перед одним з концертів він попросив у гримерку живу мавпу. Примітно, що Мерилін Менсон одного разу зажадав викликати йому лису повію з вибитими передніми зубами.

У свою чергу українські артисти більш прості в своїх примхах. Організатори стверджують, що наші зірки не доставляють особливого клопоту.

Варто відзначити, що співачка Оля Полякова часто прописує в райдері блюдо з листям дуба для її кози Гретхен. Таким способом вона перевіряє організаторів на уважність, чи читають вони райдер. Ще суперблондинка просить у гримерку дзеркало висотою два з половиною метра, щоб можна було себе розглянути в повний зріст разом з об'ємним головним убором.

За словами організаторів, у гримерці Світлани Лободи завжди є сухе вино, прошутто, сир дорблю, капрезе, рукола з креветками, сьомга на грилі та швейцарський чорний шоколад.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес днями була помічена біля студії у Нью-Йорку – на роботу зірка приїхала в бездоганному бежевому total look.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода похвалилася черговим виступом на музичній премії "Bravo".

Також портал Знай.uа писав, що Леді Гага закрутила роман з актором Джеремі Ренером.