Дизель Шоу показали новий комедійний відеоролик, присвячений блондинкам. Блондинку на посаді губернатора - красуню при владі, зіграла Яна Глущенко, яка оговталася після серйозних травм у трагічній ДТП. Після загибелі Марини Поплавської, актори знайшли в собі сили повернутися на сцену і продовжити шоу. Так, у новому ролику Яна зайняла серйозний пост, найняла напівголого секретаря-баристу і зайнялася невідкладними справами - наприклад, змусила директора "Благоустрою" фарбувати їй нігті. Ролик припав до смаку шанувальникам Дизель-шоу, підніме настрій і вам.

Яна стала губернатором Области

Просто забудьте эту фразу, что женщине – кухня, дети, церковь! Настоящая блондинка всегда найдет чем заняться – даже на посту губернатора. Дел-то много: и новый отряд бойцыц создать, и 8 марта сделать праздником области, и ногти перекрасить. В общем, какая она, власть по-женски, - смотрите в очень смешном номере про Яну, которая управляет целым регионом! Клянемся: над женщинами и мужчинами шутим по-доброму ;). Посмотреть номер можно по ссылке: youtu.be/rvgIRJ6R5dk

Geplaatst door Дизель Шоу op Dinsdag 26 maart 2019

Перед цим артистка, яка замінила Марину Поплавський в "Дизель Шоу", звернулася до всіх українців. Маруся Грицук з Білорусі, яку Дизель Шоу запросили в свою команду після трагедії, не залишилася в стороні від соціально важливих питань і здивувала громадськість.

Нагадаємо, "знайдіть світло!" - Зеленський зворушив зверненням до шанувальників, говорив як в останній раз.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також ми писали - "Світ навиворіт" в жіночій в'язниці. Комаров покаже конкурс краси для ув'язнених.

Крім того ми писали, що родичі Марини Поплавської зробили гучну заяву про трагедію.

Рідна сестра Марини Поплавської – Людмила звинуватила продюсерів гумористичного шоу "Дизель Шоу" в чорному піарі і махінаціях.

З дня смерті актриси пройшло більше 4 місяців, всі її колеги досі оговтуються від жахливої ДТП. Рідні загиблої зірки в мережі відверто розповіли деталі їх спілкування з продюсерами проекту.