Відомий російський продюсер, актор, шоумен Олександр Цекало вперше з'явився на публіці разом зі своєю новою дружиною, американкою Дариною Ервін. Про це в четвер, 28 березня, стало відомо з відеоролика, опублікованого в соціальній мережі.

На премії асоціації продюсерів кіно і телебачення Олександр і Дарина прийшли разом і весь час вели себе нерозлучно, цілувалися і не відриваючись дивилися один на одного закоханими очима.

Варто відзначити, що близькі знайомі Цекало називають подібну поведінку не типовою для артиста, оскільки під час появи на світських заходах з колишньою дружиною обходилося без фотознімків, адже шоумен всіляко намагався уникнути потрапляння в кадр.

Для виходу в світ Дарина Ервін віддала перевагу елегантному чорному платтю на тонких бретелях. Олександр також одягнувся в одяг темного кольору. Варто нагадати, що до цього про нову обраницю продюсера стало відомо зі знімків, які були зроблені в Італії, де Цекало відсвяткував своє 58-річчя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Олександр Цекало

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на відому російську співачку Лоліту Мілявську подали в суд за борги. Товариство власників житла "Великі Каменярі" звернулися з позовом на 760 тисяч рублів. Як йдеться в документі, така сума боргів накапала у артистки за несплату житлово-комунальних послуг. Компанія вимагає стягнути з Мілявської заборгованість за зміст, управління, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку та комунальні послуги в сумі 609 тисяч 842 рублів за період з квітня 2014 року по січень 2016 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Відзначається, що їй стало погано. Російські ЗМІ стверджують, що Лоліта, ледь зійшовши зі сцени, почала втрачати свідомість.

Також "Знай.uа" писав, що раніше вважалося, що дівчина Цекало - рядова модель, але журналістам вдалося "розкопати" дещо цікаве з її кар'єри. Так. Ервін встигла знятися в кількох епізодах в голлівудських фільмах. Її можна було побачити в одній із серій "Ідеального вбивства". Ервін з'явилася в романтичній комедії "Дещо на день народження" з Шерон Стоун у головній ролі. Дівчину можна було побачити в престижному театрі Theater 68 Лос-Анджелеса, поки він не закрився.