Відома американська акторка і дружина принца Гаррі, яка, імовірно, до кінця квітня вперше стане мамою, вже визначилася з репетиром з музики для майбутньої дитини.

За інформацією видання The Sun, герцогиня бажає, що б її першу дитину навчав грі на фортепіано сам Елтон Джон - співак, композитор і піаніст, якого багато хто вважає королем британської поп-музики.

За словами авторів матеріалу, Меган вже звернулася до 72-річного сера Елтона, який збирається завершувати свою концертну діяльність, з відповідним проханням. І той погодився, заявивши, що із задоволенням візьметься за справу, коли дитина підросте.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Елтон Джон давно вважається своєю людиною в королівській родині. Він близько дружив з покійною принцесою Діаною, а також знаходиться у дуже теплих стосунках з її синами Вільямом і Гаррі, разом з якими він працює над благодійними проектами.

Елтон Джон, як відомо, виступав на вечірньому прийомі в день весілля Меган і Гаррі в травні минулого року. Він виконав для молодят і їх гостей чотири пісні - після того, як Гаррі жартома звернувся до присутніх: "Хто-небудь тут знає, як грати на піаніно?".

Варто нагадати, що принц Гаррі і Меган Маркл зовсім скоро стануть батьками. Первісток, стать якого подружжя тримає в секреті, народиться в найближчі тижні - в кінці квітня або на початку травня. Але стала відома одна маленька цікава деталь — прізвище дитини буде відрізнятися від того, яке носять Гаррі і Меган. Герцоги Сассекскі офіційно ходять під прізвищем Уельс. Однак прізвище майбутньої дитини буде вже Сассекс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що батьки герцогині Кембриджської Кейт — Майкл і Керол Міддлтон — опинилися на межі розорення. У компанії батьків герцогині Кембриджської виникли фінансові проблеми ще в кінці минулого року. Достовірно про це стало відомо перед Різдвом 2018 року.

Нагадаємо, вагітну Меган Маркл моторошно принижують у власному палаці.

Як повідомляв Знай.uа принца Гаррі спіймали за брудним заняттям: доведеться каятися.

Знай.uа писав, принц Гаррі і Меган Маркл втратили мільйони: близькі видали головну таємницю королівської сім'ї.