Дочка Алли Пугачової та Максима Галкіна Ліза взяла участь в модному показі дочки знаменитого дизайнера Валентина Юдашкіна, Галини, яка представила колекцію для дітей від 5 до 12 років. У колекції були як базові, так і святкові наряди, які з дитячим захопленням від подіуму демонстрували зіркові діти.

У показі взяли участь діти Філіпа Кіркорова - Алла-Вікторія (7 років), Мартін (6 років). Також син Яни Рудковської і фігуриста Євгена Плющенка Саша Плющенко (6 років), та діти шоумена і Примадонни - двійнята Ліза і Гаррі (5 років).

Всі зіркові діти були, безумовно, чарівні. Однак Ліза Галкіна затьмарила інших яскравою зовнішністю, артистизмом, і особливим азартом, з яким демонструвала вбрання - відразу видно, що дівчинка горить шоу-бізнесом і тягнеться буквально з пелюшок бути такою ж знаменитою, як і батьки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зрозуміло, настільки відповідальну подію в житті дітей не могли пропустити їх батьки. На показі відзначилися Яна Рудковська, дружина Валентина Юдашкіна Марина і Алла Пугачова. Для виходу в світ Примадонна вибрала кофту і штани з блискучої чорної тканини, довгий плащ в тон, маленьку сумку через плече і кепку. Виділялися тільки бузкові черевики.

У Мережі з'явились відео з заходу. На своїй офіційній сторінці в Instagram короткий ролик виклала і Рудковська, хвастающаяся досягненнями молодшого сина. "Неймовірно теплий і гарний показ у Галечки Юдашкіної. Приголомшливий кастинг дітей і дуже красива колекція одягу. Спасибі за підтримку Аллі Борисівні і Мариночці кожній дитині – це було дуже зворушливо", – написала продюсер.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Галкін збирає гроші на операцію Пугачової: залишилися лічені дні.