Зірка "Гри престолів" Ліна Хіді жорстко відповіла хейтерам, які критикували її із різних приводів у мережі.

Відповідний допис актриса оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

Зокрема Ліна Хіді стала жертвою троллінгу через висловлення своєї думки про політику.

Із цього приводу зірка "Гри престолів" сказала критикам, що вони можуть розслабитися і не відслідковувати її дописи, якщо у них викликає образу той фак, що вона поділилася думками з цих тем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Опублікувавши короткий відеоролик, вона почала жартувати про стереотипи людей, які готові накинутися один на одного із будь-якого приводу: "Привіт instaworld це я, дивись, без макіяжу. Двайте без паніки", - написала Хіді.

"Я просто хочу сказати, коли я викладаю свої погляди, я не бачу себе як політика, я просто бачу себе як людину. Я піклуюся про клімат, дбаю про своїх дітей і їхнє майбутнє, про своїх друзів і їх дітей та їхнє майбутнє, я дбаю про кризу, що відбувається в усьому світі", - відзначила аторка.

"Я даю згоду - якщо це ображає вас, або ви думаєте, що актори не повинні мати власної думки - відмовитися від мене, і я не буду плакати", - резюмувала вона.

Нагадаємо, відома британська акторка, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зробила відверте зізнання. Відомо, що вона вісім років тому перенесла страшний стан — інсульт.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю для авторитетного видання The New Yorker.

Як повідомляв раніше Знай.ua, творці самого популярного серіалу у світі "Гра престолів" запропонували фанатам неабияк поламати голову над оригінальним квестом.

Також Знай.ua писав про те, що незважаючи на те, що продовження серіалу "Гра престолів" вийде не скоро, останнім часом про нього все більше і більше розмов.