Знаменитий продюсер і шоумен Потап (Олексій Потапенко) розповів про найбільш екстремальний секс у своєму житті. Пізніше до одкровень разговорившегося Потапа приєдналися і інші зірки - Позитив з групи Час і Скло, його колега Надя Дорофєєва, Сергій Танчинець ( БЕZ ОБМЕЖЕНЬ), і репер Серьога. Журналістам видання Факти вдалося з'ясувати, що Потап переспав з артисткою, ім'я якої не розкриває, в гримерці, використовуючи премію YUNA.

«Я тут в гримерці в минулого року займався сексом з однією артисткою, використовуючи премію YUNA, статуетку», заявив Потап. Відео він також опублікував на своїй сторінці в Instagram. У коментарях фоловери сміються над ситуацією і гадають, хто ж ця загадкова артистка.

"А я-то думаю, куди пропала Тіна Кароль, коли її оголосили" - написав один з користувачів. Але більшість запідозрило, коненчо, вічне "супутницю" Потапа, Настю Каменських.

На питання про незвичайний сексуальний досвід також відповіли інші артисти. Найбільш екстремальний секс у Сергія Танчинца був на даху багатоповерхівки, а у репера Серьоги у літаку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У під'їзді на сходовій клітці віддавався любові Позитив з групи «Час і Скло». «Я постелив куртку, а поруч ще й хтось напаскудив», зізнався Олексій Завгородній (Позитив).

Подібний досвід був і у Наді Дорофєєвої. «Звичайно, це було в глибокій молодості. Зараз, коли ти дорослішаєш, то замислюєшся про комфорт і гігієну, як мінімум», сказала ДоДо.

Нагадаємо, закохана Тіна Кароль в припадку ревнощів розлучила Дана Балана і гарячу блондинку: не обіймайтеся.

Нагадаємо, у новому випуску шоу "Голос країни" Дан Балан зробив Тіни Кароль колючі зауваження. Шанувальники розсердилися на молдавської співака і навіть почали просити Потапа захистити артистку.

Раніше Знай.иа повідомляв, під час 3-го випуску 9-го сезону шоу "Голос країни" відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Знай.иа писав, у неділю, 4 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту "Голос країни". У ньому Дан Балан розповів, що відчув, коли вперше побачив Тіну Кароль. Варто зазначити, що співак явно відчуває симпатію до української красуні.