Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький уривок з блогерського серіалу на Youtube "Хостел". Так, артистка анонсувала першу серію зі своєю участю, ставши зірковим гостем проекту.

"Я створила свій блог на Youtube, коли це ще не було мейнстрімом в шоу-бізнесі. І мені дуже сподобалося бути першовідкривачем 🤔 Я вирішила не змінювати традиції і стала зірковим гостем у великому блогерському проекті - серіалі "Хостел". Це класний молодіжний серіал, який розриває всі шаблони і межі Youtube. І я рада, що мене запросили стати його частиною! Дивіться 1 серію серіалу "Хостел" з моєю участю на Youtube, посилання в сторіс 😉 Як вам моя роль?", - поцікавилася Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Можна 10-годинну версію "Здрастє"😂?", "До речі, прикольний серіал. Все так стильненько знято, на звичайному телику таке не часто побачиш 💪", "Прикольно! Мені здається ти навіть і не граєш, ти і в житті така!", "Крута,талановита людина талановита в усьому!Мені зайшло!Спасібки)".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.