Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новенький яскравий кліп, який можна буде побачити вже 29 березня. Так, виконавець De La Ghetto зробив ремікс на хіт артистки "Peligrоso", знявши спільну відеороботу.

"Увага, буде дуже жарко 🔥
Ми з @delaghettoreal підготували нереальний сюрприз! Вже завтра, 29 березня, заходь на мій YouTube канал NKofficial 💋", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Прикольно)😜👌", "Це буде бомба 🔥😍", "Дуже чекаю 🔥😍", "Розумниця 👏🏻👏🏻👏🏻❤️", "Вауууу😍 класснооооо😍😍", "Красуня😍".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.