Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість виставила коротенький уривок, позуючи в еротичній спідній білизні. Так, артистка похвалилася результатами інтервального голодування, показавши плаский животик і пишні груди, проте трохи перестаралася. Варто відзначити, що Слава не тільки захоплюється дієтами - мама двох дітей також активно займається спортом.

"Трохи #яжемать в стрічку 🤦🏽‍♀️ або коротко про інтервальне голодування 🤣 результатом Я задоволена , але кудись сховалися груди 😂🤦🏽‍♀️, а чоловік сказав занадто худа , починаю інтервальне від'їдання 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "А як можуть груди піти,якщо силікон?", "В тому то і справа, ти ж мати!? Може потрібно нтелігентніше себе презентувати🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️", "Якщо чесно, це жахливо. 🥺", "Жах, терміново набирайте вагу - Бухенвальд відпочиває😭", "Слава, хочеться нагодувати вас смаженою картоплею на салі😀".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.