Знаменитий український шоумен, телеведучий Сергій Притула вперше за багато часу дав коментарі стосовно скандалу з одіозною ведучою Ольгою Фреймут, з якою вони раніше працювали разом на "Новому каналі". Ольга була співведучою Сергія у його проекті "Хто зверху", крім того, вони дружили сім’ями.

Подробиці свого "розлучення" з Фреймут шоумен розкрив в інтерв'ю Роману Скрипіну.

"Не що щоб ми лаялися… велика кішка пробігла 21 грудня 2013 року. Тоді йшли торги між "плюсами" і "Новим каналом" за Олю Фреймут – у неї закінчувався контракт на "Новому" і вона вибирала, де далі працювати", – розповів він.

За словами Притули, головною причиною скандалу стала поведінка Фреймут, коли вона без попередження пішла з "Нового каналу" на 1+1, хоча за пару днів до цього особисто обіцяла Сергію залишитися на старому місці роботи, продовживши існуючий контракт. Ольга не дотримала своєї обіцянки лише через те, що на 1+1 їй запропонували кращі умови.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Мені здається, що на "плюсах" виявилися умови і пропозиції трохи кращі і 19 грудня вона підписала контракт з "1+1". Все б нічого, але 16 грудня, за три дні до цього, вона особисто мені пообіцяла, що залишиться "Новому каналі", – додав він.

Притулу не так сильно образило, що Фреймут спокусилася на більші гроші, його більше розсердило те, що через вчинок Фреймут всій команді довелося переписувати сценарій для шоу "Хто зверху", поспіхом проводити кастинги на роль нової ведучої передачі, для чого прийшлось поставити проект на "паузу".

"Мене б не турбувала її кар’єра, але крім роботи ведучого на “Новому каналі” у мене ще є посада креативного продюсера шоу "Хто зверху". Це рейтингове шоу, там працює велика група редакторів – вони пишуть під ведучих. І я конкретно відчув, що мене кинули. Я дуже розсердився, бо ми зупинили підготовку до виробництва циклу "Хто зверху", ми були змушені взяти паузу, ми кілька місяців проводили кастинги…", – резюмував Притула.

Нагадаємо, подругу Притули офіційно внесли до списку ворогів України.
Мінкульт вніс до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, російську телеведучу, зірку Comedy Woman Катерину Варнаву.
Катерина разом з Сергієм Притулою була ведучою його проекту "Хто зверху". Однак була змушена перервати цю співпрацю після того, як СБУ заборонило їй в'їзд в Україну.
Притула, порівнюючи її з попередньою ведучою шоу Ольгою Фреймут, відзначив більший професіоналізм Катерини Варнави.

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула знайшов заміну Варнаві – його новою співведучою в популярному шоу "Хто зверху" стала Леся Микитюк.

Також Знай.ua писав, Притула показав "принади" шоубізу - попахує, але дітися нікуди.