Навколо Юлії Началової, яка померла 16 березня, пристрасті не вщухають. В інформаційному полі виник її перший чоловік Дмитро Ланської, який обрушився з критикою на її "горе-піар-менеджерів". Реакція помічниці артистки не змусила себе чекати.

Напередодні, 27 березня, Дмитро Ланський виступив із заявою щодо галасу, піднятого навколо його імені. З'явилася інформація, що нібито це він вимагав, щоб Юлія Началова худла, в результаті чого та навіть почала страждати на анорексію. Ланской спростував ці дані, причому в жорсткій формі.

"Що стосується легенди, придуманої її горе-піар-менеджерами про анорексію, немає жодного підтверджуючого медичного документа. Це вигадка і сфабрикована інформація на всі сто відсотків. Я ніколи не годував її ніякими таблетками і не змушував худнути. Це брехня", – заявив перший чоловік Юлії Началовой.

Слова Дмитра Ланського дійшли до піар-директора співачки Ганни Ісаєвої. Та прокоментувала висловлювання чоловіка у себе в Instagram. Вона заявила, що нічого подібного не говорила.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Дивна річ. Я ніколи ні в публічному просторі, ні на кухнях не вживала вголос прізвище "Ланской" (тут і далі орфографія і пунктуація автора збережені, – ред.). Знати його не знала , і якось не хочеться після ось таких заяв ( мені сьогодні вислали скрін, вибачте) про "горе піар менеджерів" Началовой, які зробили на нього наклеп. Піар менеджером довгі роки є я і не приховую цього. Дмитро звинувачує мене у тому, чого я ніколи не робила. Так що ж це? Наклеп на мене?" – задала риторичне запитання Ісаєва.

Помічниця Юлії Началової зажадала надати матеріали, які доводять, що саме вона звинувачувала Дмитра Ланського в анорексії співачки.

"Дивний він чоловік... а де хоч один доказ? Моє висловлювання про нього, про його вплив на життя Юлії? Так паплюжити людину можна за справу. А без діла провокувати мене на війну з собою , навіщо? Сенс який?" – запитала піарниця померлої співачки.

Нагадаємо, Королева станцювала на похоронах Началовой.

Як повідомляв "Знай.uа" останню волю Началовой розкрила директор.

Також Знай.uа" писав, що на могилі Началовой помітили потойбічну гостю.