Відома українська співачка Настя Каменських, яка останнім часом "мітить" на латиноамериканський ринок, випустить ремікс на пісню Peligroso зі співаком De La Ghetto. Про це пише Clutch.

Настя Каменських часто зізначається, що головна мета її кар'єри - отримати престижну музичну премію Греммі. Нещодавно артистка анонсувала вихід реміксу на її єдину іспаномовну композіію Peligroso разом зі знаменитим американським музикантом De La Ghetto.

"Увага, буде дуже спекотно. Ми з De La Ghetto підготували нереальний сюрприз! Вже завтра, 29 березня, заходь на мій YouTube канал NKofficial", – написала Настя Каменських на сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються композицією і вітають Настю з новою перемогою.

"Офігєть, Настя, зробити ремікс з номінантом на Греммі це круто. Це великий крок до того, щоб бути номінованою на "Греммі", "Вітаю вас NK з De La Ghetto, це новий рівень. Взагалі нереально, що хтось з наших артистів працює з зірками такого масштабу. Дуже радий за вас, сподіваюся і чекаю ваших нових дуетів", "Ремікс дуже доречно до літа випустити. Бажаю, щоб ця пісня стала топ-хітом літа!" – пишуть шанувальники.

Нагадаємо, знаменитий продюсер і шоумен Потап (Олексій Потапенко) розповів про найбільш екстремальний секс у своєму житті. Пізніше до одкровень Потапа приєдналися й інші зірки - Позитив з групи Время і Стекло, його колега Надя Дорофєєва, Сергій Танчинец ( БЕZ ОБМЕЖЕНЬ), і репер Серьога.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських анонсувала новий кліп, який можна буде побачити вже в п'ятницю, 29 березня. Так, в коротенькому ролику артистка лежить на піску в червоній відвертій сукні і поки замовчує про те, що ж чекає шанувальників.

Також Знай.uа писав, відомий український комедійний проект "Чоткий Паца" зробив веселу пародію на гучний кліп Насті Каменських (NK) "Попа как у Ким".