Світська левиця Божена Ринська, чоловік якої зовсім нещодавно покінчив з собою, розповіла, що також хотіла вчинити суїцид після втрати близької людини.

Вона детально розповіла в інтерв'ю Ксенії Собчак, що їй довелося пережити.

[quote author=""]"Я просто побачила, що багато таблеток було навколо і подумала: "Може, вийде разом піти?" Але нічого не вийшло. Там був феназепам і інше… річний запас. Я хотіла покінчити життя самогубством. Але мені очі з ранку відкрили і повезли в реанімацію місцеву. Я й досі хочу, я не відчуваю смаку продуктів... Ти кажеш, що квартира гарна, а я не бачу цієї краси. Я дуже хочу до Ігоря. Я не знаю, як це переживати, я дуже хочу до Ігоря. Ми вісім років були один з одним, як нитка з голкою, хвостиком ходили один за одним. Ми були як старосвітські поміщики — збулася моя мрія", - зізнавалася світська левиця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що Суїцид в Україні – часте явище, і його частішають випадки.

Чому так відбувається і як запобігти трагедії?

Думкою з цього приводу поділився професор, директор Інституту психології імені Р. С. Костюка, академік Національної академії педагогічних наук України Сергій Максименко.

Він зазначає, що хоча відсоток самогубств в Україні в даний момент зростає, лідерами ми ще станемо не скоро.

Найнижчі показники рівня самогубств у Європі зафіксовані в таких країнах, як Азербайджан (3,3%), Албанія (4,3%), Греція (4,3%), Кіпр (4,7%), Вірменія (5,4%), Ізраїль (5,5%), Боснія і Герцоговина (6%), Мальта (6%) і замикає десятку Грузія (6,7%).

Нагадаємо, "Тобі тут не місце": десятирічний школяр покінчив з собою через жорстокої цькування, фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Збиралася покінчити з собою: зірку телебачення терміново забрали в реанімацію

Також Знай.ua" писав про те, що Моторошна трагедія змусила Україну здригнутися: летіла з 16 поверху з порізаними венами