В мережі опублікували знімок з Тіною Кароль, яка позує в дуже відвертому і незвичайному прозорому вбранні. Дивлячись на нього, так і хочеться сказати: «Здрастуй, місіс Целофан!».

Іноді трапляється, що деякі фанати зірок шоу-бізнесу публікують яскраві фотографії, які хоч і не належать до нових знімків, але, тим не менш, опиняються в епіцентрі обговорень.

Не так давно на одній із фан-сторінок, яка присвячена творчості української співачки Тіни Кароль, виклали фотографію річної давності. Судячи по дислокації фото, зйомка проходила під час однієї з передач з Катею Осадчою «Вечір прем'єр».

Тіна Кароль

На фото Кароль позує в екстравагантному костюмі чорно кольору, з прозорого матеріалу. Крім того, поціновувачі високої моди могли не просто розглянути її нижню білизну, але і помилуватися на оголений живіт.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що знімок не дуже свіжий, користувачі почали дуже активно його коментувати: «Маруф пролітає😆», «Що тканина закінчилась😂?», «О, Господи», «Чого бракує самодостатній красивій жінці, не обділеною увагою чоловіків, щоб вийти в світ в трусах і ліфчику?! Навіщо?».

Тіна Кароль

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою фотосесією в нарядах від українських дизайнерів. Так, артистка позувала у відвертій жовтому боді з глибоким декольте від Frolov і ніжно-зеленій довгій спідниці від Flow the label, доповнивши образ масивними кільцями і прозорими туфлями-човниками.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним образом, примірявши розкішний наряд від українського бренду Flow the label. Так, артистка позувала, лежачи на підлозі і доповнила жіночну зйомку акуратними золотими прикрасами і яскраво-червоною помадою.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль у ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці. Одним з головних відкриттів в недавньому випуску стала учасниця Катерина Бегу. Вона виконала пісню Dragostea din tei молдавської групи O-Zone, явно цілячись у бік Дан Балан. І не прогадала! Молдавський співак за час виступу Катерини вийшов на сцену і міцно обняв дівчину, а потім заспівав з нею дуетом.