Головна актриса популярної студії "Квартал 95" Олена Кравець виклала в мережу відео зі зворушливим зверненням до жителів нашої країни. Відео записано за кулісами сцени під час проведення благодійного концерту в Дніпрі. Про це в четвер, 28 лютого, стало відомо з публікації на офіційній сторінці актриси студії "Квартал 95" в Instagram.

У коментарі до відео Кравець написала: "Це наші ЗЕмляки-Дніпро!!! Стадіон «Дніпро Арена». Годину тому. До сліз!!! Спасибі тобі, дорога моя світобудова!))".

В коментарях підписчики підтримали актрису і висловили добрі слова на адресу творчості всього колективу гумористів:

"Вам теж величезне спасибі, Олено! За неймовірні емоції та позитив, який Ви нам даруєте!", "Спасибі за все, ми всі плакали) але це були сльози радості за те, що все-таки є люди, які вірять у світле майбутнє, а завдяки Вам, віримо і ми", "Ви - найкращі! Вас любимо, віримо Вам! Дай Бог Вам міцного здоров'я, сил на всі проекти, і бережіть себе Дорогі", "І вас, Оленка, було приємно побачити, син перший раз був у вас на концерті і констатував, мам так вони живі.... я думав придумані".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Олена Кравець

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська гумористка Олена Кравець продовжує активно радувати своїх шанувальників спокусливими фотографіями. Так, днями зірка виклала в мережу серію чорно-білих фото учасниць Жіночого Кварталу, на яких вони постали в "чуттєвих" позах. Відзначається, що фото зробила резидент Жіночого Кварталу, зірка Голосу країни Марта Адамчук.

Як повідомляв портал "Знай.uа": окружний адміністративний суд міста Києва порахував, що довідка СБУ про Федора Добронравова складена з порушенням нормативних вимог і при відсутності належних обгрунтувань. Скандальному російському акторові театру і кіно Федору Добронравову скасували заборону на в'їзд в Україну. Крім того, анульовано рішення про те, що в Україні не можна показувати деякі фільми з його участю.

Також "Знай.uа" писав, що популярний виконавець Святослав Вакарчук опублікував в мережі відеозвернення до українців, в якому закликав не голосувати "по приколу". Публікація одразу ж отримала відповідь від одного з кандидатів на головну посаду нашої країни.