Зовнішність актриси і телеведучої Ольги Сумської - предмет заздрості і захоплення багатьох українських жінок. Секрети її краси і стилю цікавляться, таємниці її досконалості намагаються випитати журналісти різних видань про зірок і модних порталах. Ользі Сумській 52 роки, проте на вигляд їй ніяк не даси більше 35. Молода в душі володарка стрункої фігури, на підкреслює це стильними і яскравими вбраннями, викликаючи захоплення і бажання на неї рівнятися.

Їй випала нагода ще раз покрасуватися зовнішніми даними і порадувати око її прихильників під час щорічної церемонії вручення премії “Людина року”, яка відбулася недавно.

Ольга Сумська звернула увагу публіки своїм шикарним чином: на ній була сукня незвичайного фасону — плаття-халат. Наряд був досить яскравий і цілком весняний за забарвленням.

До того ж, плаття давало можливість оточуючим побачити обриси струнких ніг актриси в шикарних туфельках.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська пожертвувала улюбленою сукнею.

Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з передплатниками знімком на засніженій вулиці, але при цьому в красивому літньому платті.

Ми повідомляли, що донька Сумської в бікіні стривожила чоловіків: хоч завтра на подіум.