Костюмована драма "Кріпосна" на каналі СТБ стала одним з найуспішніших серіалів за останні кілька років. Головна зірка проекту актор Марк Дробот став Заслуженим артистом України.

Президент України видав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня театру присвоїли звання Заслуженого артиста відомого українського актора, художник Київського академічного Молодого театру і зірці серіалу "Фортечна" Марку Дроботу.

"Я не прагну до медійності, у мене немає такого завдання. Я хочу бути в першу чергу артистом. А не щоб мене впізнавали по скандалів", — стверджує Марк.

Шанувальники вже з нетерпінням чекають на другий сезон "Кріпосної", який відбудеться восени на СТБ, де лінія героя Марка для глядачів нарешті розкриється повністю.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фани в захваті від акторської гри Марка і вважають, що нагороду він отримав заслужено і побажали йому більше цікавих ролей.

Раніше повідомлялося, що нещодавно в Україні показали телесеріал "Кріпосна", який отримав значний успіх. За інформацією прес-служби телеканалу, на якому транслювався серіал, він побив відразу кілька рекордів за кількістю глядачів і кращим серіалом березня серед українських телеканалів за останні 6 років. Однак не всім українцям він сподобався.

Жінка обурюється не тільки сюжетом телесеріалу, але і назвою. За словами Ганни Шестак, автори спеціально вибрали саме назва "Фортечна", що націлена на російську аудиторію.

Нагадаємо, знятий у тернопільському замку серіал б'є рекорди українського ТБ. Серіал "Фортечна" знімали у Тернополі.

Як повідомляв Знай. ua, серіал "Фортечна" викликав гнів українців. Серіал "Фортечна" викликав хвилю обурення, українці не оцінили.

Знай. ua писав, що голлівудська зірка "роздяглася" перед хейтерами і послала їх подалі. Актриса потерпає від численних нападок і критики в мережі.