Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним відео з однорічним сином Гектором, побувавши в дитячому магазині одягу. Так, хлопчикові подарували дорогу з машинками, яку він дбайливо ніс додому, а артистка зізналася, що сумує за подружнім життям. Варто відзначити, що Анна була одружена двічі - два роки вона прожила з футболістом Валентином Белькевичем і ще два - з бізнесменом Максимом Чернявським. Зараз виконавиця - щаслива мама трьох дітей: Аліни, Моніки і Гектора.

"Не знаю, може я, звичайно, собі вигадую, але у мене вийшов хороший чоловік. Я сподіваюся, що він підросте і буде завжди допомагати дівчатам, буде уважним і турботливим. Це ж так цінно!
Сьогодні ми гуляли на презентації своєї улюбленої марки одягу. Гектору подарували дорогу з машинками і він її свідомо ніс всю дорогу, а потім я з нянею її збирала 😂 4 Години . Ось ви мене запитаєте, в які моменти я сумую за заміжжям? Ось в ці. Дуже складно дівчатам гоночні траси збирати )))",- поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Лапусик маленький, чудовий!❤️❤️❤️", "Пакет більше Гектора майже 😂😂😂", "Мужичок з нігтик👍👍👍👍", "Солодкий красень😍", "Гектор просто диво❤️❤️❤️ Справжній мамин майбутній помічник🙂".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.