Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відкриттям власного бару, магазину одягу та салону краси LAstory в Москві, яким інтригувала дуже довгий час. Так, артистка зізналася, що заклад відкриє двері вже 1 квітня, позуючи в розкішному діловому костюмі та білих кедах.

"1 квітня відбудеться відкриття мого #LAstoryBar+Shop+Lab !
Місце унікальне по своїй структурі. В нашому затишному барі, з величезними вікнами, на Саввінській набережній, можна буде не тільки випити ( потрібне підкресли коктейль #Шантарам чи #Латтенасоевом ) , з'їсти мій улюблений трюфельний бургер, Кэйл салат і крильця, вибрати і примирити улюблений одяг @lastory_store , але і створювати його разом з нами.
Кастом речі, складні принти за 30 хвилин. Художники, що створюють унікальні речі прямо при вас, лекції про бізнес, фешніндустрію і мотивацію ( все з коктейлями, єстєсссственно 😂) , і прекрасна музика, в цьому не сумнівайтеся . 1 квітня ми робимо закрите відкриття тільки для наших близьких друзів ❤️", - поділилася радістю Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю костюми на дівчатах..", "Ганнуся, ви ракета🚀🚀🚀 Радуєте і надихаєте! Дякую! І розвитку вашій новій справі!", "🔥😍як тобі личить костюм", "Яка гарна😍💘💋🥰", "Боже , як круто 🔥🔥🔥 ти красуня 👏🏽👏🏽👏🏽".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.