Дочка Майкла Джексона Періс, про спробу самогубства якої преса трубить направо і наліво, розповіла, що сталося з нею насправді. 16 березня "принцеса" поп-музики потрапила в лікарню. Американські ЗМІ писали, що вона спробувала перерізати вени після того, як вийшов скандальний документальний фільм про її батька, "Залишаючи Неверленд", де Джексона відкрито звинуватили в педофілії.

Сама Періс із звинуваченнями в спробі суїциду не згодна. Вона потрапила в лікарню, але заявила, що преса бреше про те, що вона хотіла вбити себе. Дівчина заявила виданню Daily Mail, що стала жертвою нещасного випадку. На вечірці, де за словами Періс вона була п'яна, її поведінка вийшла з-під контролю і вона випадково порізала руку кухонними ножицями.

Періс Джексон

Приятель Періс також розповів, що це сталося випадково.

Друзі спробували зупинити кровотечу, але у них нічого не вийшло. Тоді вони викликали швидку допомогу. Періс привезли в одну з лікарень Лос-Анджелеса, де вона продовжувала поводитися неадекватно. Лікарі, обробивши рану, хотіли на всяк випадок залишити її під наглядом дня на три. Але родичі переконали медиків виписати Періс додому, пообіцявши надіслати її в реабілітаційну клініку. Проте Джексон відмовилася лягати на лікування в спеціалізований заклад, заявивши що з нею все в порядку. І що тепер, будучи вже повністю повнолітньою (3 квітня їй виповниться 21 рік), вона сама вирішує, що їй робити, що ні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Друзі також розповіли, що Періс виховали в дуже своєрідному дусі. Тому вона любить оточувати себе таємничістю — навіть при спілкуванні з близькими. Її батько часто говорив їй: "Правда — це фантазія, а фантазія — правда". Він радив їй бути закритою й змушувати людей губитися в здогадах. "Тому вона навмисно не хоче говорити про те, що сталося тієї ночі» , — сказав один Періс, ім'я якого не називається.

Нагадаємо, Кара Делевінь розповіла про своєму восьмирічному інтимному досвіді.

Дженніфер Лопес натягнула на себе щось загадкове: скромно, але гаряче.

Також "Знай.uа" писав про те, що Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона: за мовчання батькам щедро платили