Основна артистка студії "Квартал 95" Олена Кравець поділилася відвертими чернобілими знімками з учасницями "Жіночого кварталу".

Знімки зробила фотограф Марта Адамчук.

Олена Кравець
Олена Кравець

"Коли ти на гастролях з @zhenskiykvartal_official відчуття зовсім інші. Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівчачих жартів, а ще - фотографій від @marta_adamchuk, якій не потрібна професійна студія, а вистачає прожектора за лаштунками і трьох хвилин до початку концерту. Як вона це робить, досі не розумію. Спасибі тобі, Мартуся, від усіх нас.", - пише Кравець.

Фанати не пройшли повз таких гарячих знімків і висловили артистці своє захоплення

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Фото ваше відмінне. Але навіщо робити копію камеді вумен у вигляді жіночого кварталу. Вже стільки цих проектів на телебаченні. Розумію, ви бабло заробляєте, але на тлі того, що відбувається в країні, це як би навіть блюзнірство.", - написали під фото.

"Просто супер пупер, чарівна, неповторна, дуже приваблива", - додали під фото.

"Згодна! Вийшов фотошедевр! Але яка натура! Оленка неповторно чудова! Своїм талантом, енергетикою, жіночністю, одухотвореною красою!", - писали передплатники.

Варто нагадати, що Головна актриса популярної студії "Квартал 95" Олена Кравець виклала в мережу відео з зворушливим зверненням до жителям нашої країни. Відео записано з закуліс сцени під час проведення благодійного концерту в Дніпрі. Про це в четвер, 28 лютого, стало відомо з публікації на офіційній сторінці актриси студії "Квартал 95" в Instagram.

Нагадаємо, Соковиті дівчинки: Кравець показала, як живе Квартал без Зеленського, гарячі фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кравець поділилася таємницями з молодими батьками: як не заважати дітям і собі

Також Знай.ua" писав про те, що Олена Кравець з жіночим Кварталом збудили мережу пікантними фото: "брудні дівочі жарти"