Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Кортні з'явилася серія відвертих фотографій з гарячими сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію і відео, на яких позує у повністю блискучому костюмі, який буквально засліплює.

Примітно, що на фото цей наряд виглядає не таким вже й привабливим, а от якщо подивитися відео, то зрозуміло, чому він такий неймовірний. Але при всій красі цього костюма, Кортні вирішила не прикривати щось дуже гарне, а саме декольте. Як видно на фото і відео, зірка не одягла під піджак нічого, злегка оголюючи груди, але при цьому залишаючи місце для фантазій шанувальників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У підписі до публікації Кортні Кардашян написала: "for Ms Ross". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Кортні потрібно бути скромнішою в її віці. До того ж вона багатодітна мати – у зірки троє дітей.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.