Колишня солістка гурту NIKITA і партнерка Миколи Тищенка на шоу "Танці з зірками" Dj Nana зізналася, що закрутила роман з музичним продюсером шоу "Голос країни" Русланом Квінтою. Щаслива пара приховувала свої відносини майже 3 роки, але тепер вони зважилися на відверте зізнання. Про це передає Clutch.

У новому інтерв'ю Dj Nana і Руслан Квінта розповіли про свою першу зустріч і плани на весілля. Як виявилося, Анастасія Кумейко (справжнє ім'я Dj Nana) і Руслан Квінта дружили довгі роки. На момент їх першої зустрічі артистка виступала з групою "А.Р.М.І.Я." і була самотньою. В Руслані Анастасію привабили спільні інтереси - музика і йога.

Зараз Dj Nana і Руслан Квінта живуть разом душа в душу, і це незважаючи на 14-річну різницю у віці. Пара багато часу проводить разом і піклується один про одного.

"Ми одружилися в минулому житті", — описують свої почуття закохані.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Руслан зазначає, що його обраниця дуже вірна, тому він зовсім її не ревнує і вважає, що Настя ніколи не зробить йому боляче.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, колишня солістка групи NikitA і учасниця шоу "Танці з зірками-2018" Настя Кумейко втішила шанувальників у соцмережах новим пікантним знімком з відпочинку в Таїланді.

Про це стало відомо завдяки новим фото в Instagram зірки.

Так, Настя виклала ранкове фото з ліжка, на якому зображена спиною до об'єктиву. Тим не менш, наскільки можна судити по фото, позувала Кумейко без одягу.

Нагадаємо, Аніта Луценко вперше за довгий час показала маленьку доньку, а фанати залишилися в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася черговим жіночним образом, примірявши сукню з глибоким декольте.

Також Знай.uа писав, Ольга Бузова похвалилася сміливим фото в еротичній білизні, але фанати розкритикували її.