Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото з сонячного Тель-Авіва, куди приїхав за півтора місяця до Євробачення.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він постав на огляд публіки на тлі красивого ізраїльського пейзажу. Російський артист зображений на балкончику, мабуть, в готелі. На ньому обтягуючі сірі джинси, жовтий светр і білосніжні кросівки. Лазарєв не дивиться в камеру, його погляд спрямований кудись вдалину. У підписі до фотографії учасник від Росії на Євробаченні 2019 написав, що вже прилетів до Тель-Авіва, де і буде проходити конкурс.

"Тель-Авів! Столиця Євробачення 2019! Через 1,5 місяці тут зберуться шанувальники конкурсу та учасники з 41 країни... Сьогодні цілий день даю інтерв'ю різним телеканалам, а ввечері літак у Грецію", - написав Лазарєв. Шанувальники артиста не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її коментувати. Деякі жартують, що Лазарєв боїться, що його не пустять, тому і приїхав так рано – за півтора місяця до конкурсу Євробачення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Красень наш", "Гарних вам перельотів. Більше часу на відпочинок", "Сергію, а не шкода буде програти свій вихованиці?", "Удачі вам, нехай ізраїльське сонечко дарує вам сили для ваших справ", "Яке гарне фото, сонечко, дуже милий", "Красивий вигляд з вікна!", "Боїшся, що не пустять?", "Вам до лиця ця блузка, люблю жовтий", - пишуть в коментарях до фото Лазарєва.

Нагадаємо, Лазарєв розкрив пісню, з якою поїде на "Євробачення 2019".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало ніяково.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.