Відомий український виконавець, колишній учасник популярних вокальних шоу - "Х-фактора", "Україна має талант" та "Караоке на майдані" Ярослав Ромашов сів у в'язницю на 7 років за вбивство дідуся своєї подруги. Чоловік помер у березні 2018 року в місті Борзна від набряку мозку.

Під час дослідження тіла експерти виявили сліди насильства: множинні садна, синці та переломи ребер і носа. Головним підозрюваним у вбивстві літнього чоловіка став Ромашов, який проживав з його онукою.

Правоохоронцям вдалося довести провину, в результаті чого суд призначив Ромашову 7 років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що 22-річна Любов Левицька з села Велике Козятинського району пережила справжній жах, коли ледь не стала жертвою сексуального маніяка.

Наголошується, що дівчина мало не стала жертвою хворих фантазій місцевого пенсіонера діда Івана. При цьому він точно знав, що ще з народження дівчина страждає на фенілкетонурію.

Варто відзначити, що ще 27 лютого дівчина поїхала до Козятина купити матері ліки і заплатити за комунальні послуги. Через годину повернулася, проте тут же зникла. Рідні та близькі подумали, що вона пішла до бабусі і почали самостійні пошуки.

Раніше портал писав, в Кривому Розі сталося жахливе вбивство, мотиви якого не вкладаються в голові у розсудливої людини. Ніщо не є виправданням для того, щоб забрати людське життя, але в цей раз приводом для кривавої розправи стала... Любов до чистоти.

43-річний місцевий житель забив свою співмешканку до смерті через те, що вона відмовилася прибирати квартиру. Чоловік впав у лють і завдав постраждалій п'ять ударів в обличчя і грудну клітину. Від цих ударів бідолашна жінка впала і втратила свідомість, так як вдарилася головою об стіну, але нелюда це не зупинило.

Як повідомляв "Знай.uа", на Харківщині стався кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також "Знай.uа" писав, що кіберполіція вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.