Популярна телеведуча Жанна Бадоєва, яка стала відома широкій аудиторії глядачів завдяки тревел-проекту "Орел і решка", здивувала шанувальників несподіваною заявою. Вона розповіла, що відмовилася від українського громадянства в інтерв'ю для журналістки Ірини Шихман.

Жанна Бадоєва вирішила відмовитися від українського громадянства на користь італійського. Телеведуча пояснила, що отримала нове громадянство після того, як вийшла заміж за львівського бізнесмена Василя Мельчинина, який родом зі Львівщини. Точно невідомо, коли телеведуча третій раз пішла під вінець.

"Я виїхала з Києва ... Вже шість років. Я там нічого не веду, вони мене, напевно, забули. Я працюю в розважальному слоті, тому, в принципі, я розважаю людей усього світу", - розповіла Бадоєва.

Телеведуча розповіла, що її коханий зробив пропозицію Жанні, навіть незважаючи на суворий закон про розлучення. За документом, який всього лише три роки тому перестав діяти в країні, після розлучення все майно чоловіка, навіть спадкове, переходить дружині.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Закон був розкішний: при розлученні все майно переходило жінці. Навіть якщо діти не є її біологічними – чоловік повинен був забезпечувати їх. А якщо у нього не було роботи, то держава підшукувала його, а всі доходи автоматично переводила на рахунок жінки. 2 чи 3 роки тому закон скасували. Але це неправильно, тому що чоловіків роздягають, забирають у нього все", – пояснила телеведуча.

Вона розповіла, з якими труднощами зіткнулася при переїзді в Італію. Жанна зізналася, що в перші місяці їй було складно звикнути до сортування сміття, за відсутність якої штрафують. Також вона довго приймала правила життя європейців, в тому числі і харчування.

Нагадаємо, Жанна Бадоєва і продюсер Лободи зчепилися за Орла і Решки. Справа дійде до суду.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Орла і решки" зірвала зйомки через наркотичної залежності. З'явилися чутки, що зірка "Орла і решки" Настя Ивлеева страждає від важкої наркотичної залежності.

Знай. ua писав, що "Орел і решка" закрили. Зовсім недавно "Орел і решка: Перезавантаження" оголосили про закриття проекту, але що ж сталося з провідними.