Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Екзамен на відвертість здала популярна співачка і найкраща подруга телеведучої Настя Каменських. Зірки обговорили новий мега популярний кліп Насті на пісню "Попа як у Кім", сексуальність, зайву вагу, скандальні фото та багато чого іншого.

Маша прийшла знімати новий випуск своєї програми у квітчастій блузі, а Каменських з'явилася в милій блакитній сорочці з принтом у вигляді зірочок. У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свою гостю. "Для мене Настя @kamenskux завжди була крутою! Але зараз вона стала в рази крутіше... або круче. Загалом, враховуючи той факт, що під час інтерв'ю з нею я вимовила слово "круто" вісімсот чотири рази (каюсь), #Іспит вийшов ... КРУТИЙ. Посилання на повне інтерв'ю в профілі або на моєму каналі в ютьюб #інджой", - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники відомої телеведучої не залишилися байдужими до такої відвертої розмови з популярною співачкою Настею Каменських. Фани в захваті від такої легкого розмови зірок і засипають і одну і другу компліментами в коментарях, а також діляться своїми враженнями від перегляду цього інтерв'ю.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.