Російській співачці Юлії Началовій, яка трагічно померла 16 березня, не дадуть посмертне почесне звання заслуженої артистки Росії.

Сумну новину розповіла піар-директор Ганна Ісаєва в своїх соцмережах.

Юлія Началова
Юлія Началова

Виявляється, закони Росії не передбачають посмертне звання народного артиста. Його треба отримати за життя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"На жаль, тільки з'ясувала — за законом посмертно не належить. Ось так", — говорить піар-директор.

Варто нагадати, що Навколо Юлії Началової, яка померла 16 березня, пристрасті не утихают. В інформаційному полі виник її перший чоловік Дмитро Ланський, який обрушився з критикою на її "горе-піар-менеджерів". Реакція помічниці артистки не змусила себе чекати.

Юлия Началова
Юлия Началова

Напередодні, 27 березня, Дмитро Ланський виступив із заявою щодо галасу, піднятого навколо його імені. З'явилася інформація, що нібито це він вимагав, щоб Юлія Началова худла, в результаті чого та навіть почала страждати на анорексію. Ланський спростував ці дані, причому в жорсткій формі.

Що стосується легенди, придуманої її горе-піар-менеджерами про анорексію, немає жодного підтверджуючого медичного документа. Це вигадка і сфабрикована інформація на всі сто відсотків. Я ніколи не годував її ніякими таблетками і не змушував худнути. Це брехня", – заявив перший чоловік Юлії Началової.

Ще ми писали, що Смерть відомої російської співачки Юлії Началової стала ударом для її колег і особливо для сім'ї. Її єдина дочка, 12-річна Віра до останнього не знала про важкий стан матері, яка перебувала в лікарні. Як складеться життя дівчинки, розповіла ясновидиця.

Екстрасенс Маріанна Абравитова переконана, що життя дочки Юлії Началової Віри складеться найкращим чином.

Нагадаємо, Продюсер Началової цинічно влаштував танці на могилі загиблої зірки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Колишній Началової благає припинити знущання: емоційне відеозвернення

Також Знай.ua" писав про те, що Карма Началової: у Росії масово йдуть з життя "Останні герої"