MARUV по приїзду з Тель-Авіва спіткав неприємний казус. Її пограбували в українському аеропорту Бориспіль, коли скандальна співачка поверталася з концерту з Тель-Авіва, де виступала вчора, 29 березня. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в Instagram.

Співачка порадила всім ретельно пакувати свій багаж, оскільки його можуть зламати, як це сталося з MARUV. Співачка повідомила, що в багажі нічого не було, однак злодії подумали на біжутерію, що це діаманти, золото і срібло. Все це вони просто витягли з валізи. Недаремно у аеропорту є можливість запакувати валізу харчовою плівкою, щоб крадії, яким кортить вдерти ласий шматок, не змогли цього зробити.

Прикро, що в Україні це не поодинокий випадок, а як правило, часто із валіз подорожуючих добувають цінні речі, які потім не знайдеш ніде...

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот зі сторіс в Instagram

"Коли будете летіти, добре пакуйте багаж, не кладіть туди нічого такого цінного, тому що тут таке відбувається постійно", - рекомендує співачка.

До того ж MARUV попередила, раптом з кимось сталася така неприємна ситуація, то дуже важливо зберегти багажну бирку. Тому що без бірки нічого неможливо буде довести. На жаль, неможливо повністю захистити себе від неприємностей навіть під час відпустки. Одна з поширених проблем – пропажа багажу. Найголовніше, у такій ситуації зберігати спокій і звернутись у пункт загублених речей в аеропорту.

MARUV

Нагадаємо, MARUV піджала хвіст і втекла під крило до Путіна. Скандальна MARUV полетіла з сольним концертом до Москви, однак більшість фанатів залишилися незадоволені.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.