Алла Пугачова і Максим Галкін ще в 2013 році ошелешили фанів новиною про те, що стали батьками. Така новина вразила всіх прихильників. Двійнята Єлизавета і Гаррі з'явилися на світ 18 вересня завдяки сурогатній матері. Деякі бідкались, що не варто було Примадонні заводити дітей в такому віці, інші щиро тішились за подружжя.

Зараз діти пари стали мало не популярнішими самих знаменитостей.

Шанувальники з задоволенням читають будь-які новини, пов'язані з ними, і захоплюються цим простим сімейним щастям.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А Пугачова і Галкін не з тих зірок, які приховують діток за сімома замками!

На московському Тижні моди відбувся показ бренду Yudashkin Kids. Відразу видно, що дівчинка горить шоу-бізнесом і тягнеться буквально з пелюшок бути такою ж знаменитою, як і батьки, на сцені чи подіумі, вона тримається ідеально. Ліза представила колекцію для дітей від 5 до 12 років. У колекції були як базові, так і святкові наряди, які з дитячим захопленням від подіуму демонстрували зіркові діти.

Варто зазначити, що у показі брали участь зіркові діти. Серед них: діти Філіпа Кіркорова - Алла-Вікторія (7 років), Мартін (6 років). Також син Яни Рудковської і фігуриста Євгена Плющенка Саша Плющенко (6 років), та діти шоумена і Примадонни - двійнята Ліза і Гаррі (5 років).

Прихильники емоційно коментують фото маленької моделі: "Зірка подіуму! Так природно і впевнено виглядає ваша Краса!", "Модель з повзунків", " Копія Алла !!! Розумниця , красуня", " Мені здається, чи вона на Христину ДУЖЕ схожа. Сестричка!", "Лялечка тьху-тьху-тьху, щоб не наврочити", " Дуже сконцентрована девочка".

Нагадаємо, бойова малеча, вся в маму: донька Пугачової розігнала дітей Кіркорова і Рудковської.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у ефірі російських ЗМІ пройшов випуск ток-шоу "Сьогодні ввечері", яке було присвячене 70-річчю Валерія Леонтьєва.

Також Знай.ua писав про те, що до сім'ї Пугачової прийшла страшна трагедія: може ніколи не звестися на ноги.