Популярна українська співачка Даша Астаф'єва показала фанатам, що знаходиться в прекрасній фізичній формі і повністю оголилася на камеру. Відповідні фото з'явилися в Instagram співачки.

Астаф'єва влаштувала відверту чорно-білу фотосесію. Гарячі кадри викликали захоплення фанатів і в коментарях вона отримала величезну кількість компліментів.

На першому знімку, яким Астаф'єва поділилася з фанатами, вона позує оголеною, лише з шкіряним чокером на шиї. Її тіло вимазане чорною фарбою, а волосся покладено в ретро-стилі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найбільше відгуків Астаф'єва отримала на фотографію, де позує повністю голою. В руках вона тримає полотно прозорого целофана. Груди прикривають тільки чорні наклейки, а на шиї красується чорний чокер.

"З декадансом по життю..", - свідчить підпис під знімком Даші Астаф'євої в Instagram.

Даша обожнює змінювати власне амплуа: від ніжної дівчини до бестії, і в цей раз вона ще раз з'явилася в незвичайному образі.

Фанати Астаф'євої по-достоїнству оцінили її знімки. "Боже! Як круто! Дивлюся і захоплююся і фотографом і Дашею!", "Дуже красива жінка", "Дашуня як вино, чим старше, тим смачніше! одним словом)) старий Х'ю ніколи не помилявся", "😍😍😍 Неймовірна завжди❤️", "Приклад красивої цієї сильної сексуальної енергії. Це рідкість...", "Жінка вогонь 🔥🔥🔥😍", "Груди нереально красиві ❤", "Фігурка богині! Так тримати Дашуля".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва поділилася секретами краси. Епатажна зірка Даша Астаф'єва поділилася з шанувальниками секретами краси.

Як повідомляв Знай. ua, Даша Астаф'єва вивалялася в багнюці голяка.

Знай. ua писав, що Астаф'єва в нашийнику ледь прикрила голі груди.