Відома українська виконавиця Тіна Кароль, опублікувала в мережі черговий пост, який розділив її шанувальників на два табори.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що співачка показала ніжні кадри, де вона позує у стриманому образі, лежачи у ліжку. Сама артистка публікацію ніяк не прокоментувала, залишивши лише кілька хештегів.

Відомо, що знімок Кароль всього за кілька годин зібрав десятки тисяч лайків та коментарів. У своїй більшості фанати позитивно відреагували на нову публікацію Кароль. Проте були й ті, що нещадно розкритикували її.

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дивлюся на фото, і плачу. Тому що на ньому не та дівчина яка повинна бути. Розбита, виснажена, одна біль всередині. Не можу на це дивитися, не можу такої бачити тебе. Бажаю більше всього на світі, щоб ти була щаслива, і фарб твоє життя придбала" "Неймовірна", "Украла моє серце, поверни назад", "Цей погляд", "Ніжність і сексуальність в одному флаконі", - написали шанувальники Тіни Кароль.

Варто нагадати, що в мережі опублікували знімок з Тіною Кароль, яка позує в дуже відвертому і незвичайному прозорому вбранні. Дивлячись на нього, так і хочеться сказати: "Здрастуй, місіс Целофан!".

Іноді трапляється, що деякі фанати зірок шоу-бізнесу публікують яскраві фотографії, які хоч і не належать до нових знімків, але, тим не менш, опиняються в епіцентрі обговорень.

Нагадаємо, Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому показала свою розкішну фігуру у відвертому вбранні. За її словами, саме в тому вигляді Леся з'явилася на зйомках програми для Нового каналу.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним образом, примірявши розкішне вбрання від українського бренду Flow the label.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль у ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці. Молдавський співак під час виступу Катерини вийшов на сцену і міцно обняв дівчину, а потім заспівав з нею дуетом.

За Порошенко не голосуйте, але гроші беріть - Пальчевський. Вибори в Україні 2019