Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що скоро вийде її нова книга. Так, вона ще і книги пише. Щоб підігріти інтерес до видання, Волочкова зважилася на незвичайну фотосесію у вишуканому, і абсолютно непритаманному їй образі. Результати цієї фотосесії балерина опублікувала в мережі. Як видно на фото, Волочкова за задумом фотографа "прикрасила" неіснуючий журнал. Тобто майстер просто прифотошопив "обкладинку" на фотографію балерини.

"Як би я виглядала на такій обкладинці? Це ідея фотографа Оленки @studio_lenina555. Перегорніть, може, у вас інші ідеї з'являться. А мене любов і окриленість надихають на зміни в образі, нехай невеликі. Як чудово, коли поряд той, для якого хочеться бути різною, не зраджуючи при цьому собі і своїй щирості і справжності. Оленка, дякую тобі!", - написала "окрилена" Волочкова в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

От тільки оцінити цю обкладинку і хвастощі нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних постів. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, ніби ще не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.