Відома австралійська модель Міранда Керр, яка народила другу дитину 10 місяців назад знову перебуває у цікавому стані.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що малюк стане вже другою спільною дитиною для Міранди Керр та її чоловіка Евана Шпігеля. Більше того представники пари вже встигли також підтвердити вагітність моделі.

Варто нагадати, що 33-річна Ірина Шейк покрасувалася на обкладинці бразильської версії Vogue. Російська модель з'явилася в стильних образах і засвітилася відразу на двох обкладинках квітневого номера.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шейк приміряла розкішний наряд верблюжого кольору з кільцями Burberry, а також в незвичайному комплекті з коричневого светра і хутряних трусиків Marcelo.

Офіційна сторінка журналу в Instagram поповнилася заявою, що Шейк чудово почувалася на фотосесії. Ірина захотіла показати фанатам, як необхідно приміряти новий трендовий хіт цього сезону — одяг бежевого і коричневого кольорів та їх відтінків.

Крім того варто відзначити, що відому модель Playboy затримала поліція, їй загрожує провести довгі роки за гратами.

Відзначається, що 25-річну модель поліція затримала через підозру у вбивстві 71-річного дитячого психіатра, якого знайшли мертвим ще 7 березня за межами міста у багажнику автомобіля. Буквально відразу ж силовики вийшли на слід ймовірного вбивці та затримали дівчину. Експертиза показала, що чоловік загинув від ударів по голові тупим, важким предметом.

Нагадаємо, Кім Кардашьян часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує у сміливому образі.

Як повідомляв "Знай.ua" ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Також "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram.

НАБУ відновить справи проти корупціонерів Порошенко після перемоги Гриценко. Сакварелідзе