Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайній позі. Для яскравої фотосесії Тіна Кароль одягла темні джинси і білу блузку, поверх якої накинула стильний чорний піджак з оригінальним візерунком. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала улюбленою червоною помадою.

Тіна Кароль не підписала свій фотоколаж, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі та засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Тіна, розтворюєш як чай", "Моє серце зупинилося", "Вау, дуже жіночна, але такий костюм", "Королева", "Я вже скоро не зможу прокидатися через розбите серце, Тіна, вбиваєш", "О май гад, тримайте мене", "Яка ж ти неймовірна! Знала б ти, як сильно я тебе люблю і як сумую, до божевілля", "Де мої очі? Я не бачу тепер нічого", "От дивлюся на тебе і тану", "Сонечко, така красива", "Як у тебе виходить вбивати нас?", "Яка гарна", "Ти неймовірна", "Велична дівчинка", "Така сувора, захоплююся", "У чому секрет твоєї краси?", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.