Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в компанії друзів на вулицях Лондона перед концертом. На знімку Лободу обіймає загадковий красень, а вона навіть вхопилася за його руку. Також на знімку присутня продюсер співачки Нателла Крапівіна, яка взяла на гастролі свою дорослу дочку Соню.

На знімку Світлана позує в простому і стильному одязі. На ній чорні скіні, нейтральний бежевий піджак і така ж кепка, а на ногах білі кросівки. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Лобода написала: "Обожнюю це місто #london. Поїхали на чек. Сьогодні ввечері нас чекає #SuperSTARshow #о2Arena #tour". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і майбутній концерт.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Світлана, випийте там за нас чайку з пудингом", "Удачі! Впевнена, буде жарко!", "Удачі! Я знаю, що буде вогонь", "Ми вже чекаємо", "Нателла з донькою як подружки", "Красиві", "Ідеальні", "А ми вас любимо", "Висадіть Лондон", "Які всі модні", "Яка ж Лобода красива, чудо!", "Місто, і правда, неймовірне. Мрію там побувати", "Які ви красиві", "Удачі. Публіка вже готова танцювати волоссям і кричати у весь голос", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода знову втекла з Росії.