Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, в цей раз Настя вирішила похвалитися шанувальникам новою фотосесією в непритаманному їй образі і розповісти, як же добре їй стало після відключення коментарів в Instagram.

"Ось сиджу я і думаю... чи правильно я поступила, закривши всі коменти у своєму акаунті? Впевнена, що так! Заходжу на свою сторінку, а під постами нуль злісних коментів. Підкреслю, це єдина моя офіційна сторінка з галочкою синьою. Всі інші акаунти з моїм ім'ям – фейки! Чи змінилося щось у кількості переглядів – ні. Лайків мені і так ставили завжди менше у 20 разів, ніж переглядали моє інфо. За статистикою. На мій Instagram підписані всі ЗМІ. От і отримуйте інформація з перших вуст.

Думка спільноти хейтерів і неповноцінних людей мене ніколи не цікавила. Ті, хто хочуть навчити мене жити, намагаються засуджувати і обговорювати – самі були б щасливими... Як подивишся на фізіономії цих страшних тіток з закритими і нульовими акаунтами, хочеться просто поржати. І ці "експерти" вважають можливим мене судити? Смішно. Щасливим справді людям не до обговорення успішних особистостей. Уявляю, як вони бісяться, що на моїй сторінці тепер неможливо влаштовувати сварки! От нехай і шукають для цього лайна інші платформи своїх нульових сторінок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але, помітила, що хештег #анастасияволочкова ставлять у своїх постах всі, кому не лінь. У кого свого імені недостатньо. Розуміючи, що він і при закритих коментах набирає обертів і привертає увагу! Значить, я все роблю правильно! Тільки от на своє ім'я я працювала роками непосильної праці! Щоденної. Що і роблю зараз. І, як бачите, в бездоганній формі! А ми з коханим, заходячи на мою сторінку, радіємо, посміхаємося, сміємося над тим, як просто натиснувши одну кнопочку можна позбавити себе і моїх шанувальників від прочитання гидот.

Це коханий мій підказав мені такий спритний хід! І я йому багато в чому вдячна. Так що, улюблені, тиражуйте мої пости, хто як може, ухитряйтеся, тільки поза мною, моєї гармонії і моєї участі. Спостерігайте за моїм життям, яке я висвітлюю і вмійте радіти за моє щасливе життя і мій успіх! А мої друзі завжди будуть поруч! Фото зроблено Оленою @studio_lenina555", - написала Волочкова свій вже не перший пост про відключення коментів у соцмережі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.