Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка опублікувала фото і відео з мега популярним танцюристом і співаком Монатіком і зворушливо привітала його з Днем народження.

Як виявилося, Маша Єфросиніна та Дмитро Монатік хороші друзі, і судячи з фото і відео, телеведуча допомагає співакові у поширенні інформації про його благодійний проект. За словами Марії, Монатік розпочав збір коштів на дитячі лікарні.

"Іноді мені здається, що Його серце безрозмірне! Часом я бачу, як багато хто хоче цим скористатися. Але у нього є головна сила – БЕЗМЕЖНИЙ ТАЛАНТ, який здатний зціляти людей в тих зонах їх душ, куди просто словами дістатися неможливо! З Днем Народження, мій Неймовірний Друг @monatik_official. Я тебе дуже люблю!!! СЬОГОДНІ ДІМА ЗАПУСТИВ ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ ЗБІР – коштів, які зможуть повністю забезпечувати дієздатність дитячих реанімацій в державних медустановах!!! Як же я пишаюся тим, що можу називатися другом цієї людини! Зайдіть на його сторінку і дізнайтеся подробиці збору #жизньпоет #WithLoveAndHope", - написала Маша Єфросиніна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Шанувальники відомої телеведучої не залишилися байдужі до такого зворушливого поста. Фанати приєдналися до привітань Маші Єфросиніної та засипають Монатіка побажаннями та привітаннями. А також пообіцяли внести свій внесок у збір коштів, який запустив Монатік у День народження.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.