Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала декілька відеофрагментів з привітаннями Сергію Лазарєву, який у понеділок, 1 квітня, відзначив 36-й День народження.

Як відомо, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов колись співав у дуеті Smash разом із Сергієм Лазарєвим, і вони досі дружать. А ось Регіна, за її словами, познайомилася з Лазарєвим не так давно, але вже встигла потоваришувати з ним. Тому, до дня народження артиста Тодоренко і Топалов вирішили привітати його музичним відео, в якому співають пісню і говорять привітання.

У ролику, який Регіна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, вони з Топаловим сидять на дивані в домашній обстановці і відповідних вбраннях і виконують привітання. При цьому Влад ще й підігрує на гітарі. Шанувальники відзначили щирість таких привітань, а ще затишну домашню обстановку, в якій все це було знято. У підписі до відео Регіна Тодоренко написала ще більше привітань.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вітаю друга свого друга з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Сірик, @lazarevsergey, ми знайомі не так давно і не так близько, як ви з ВМ @vladtopalovofficial, але я знаю і бачу, як мій чоловік тобою пишається, тому з таким же трепетом і теплом ставлюся до тебе. Бережи здоров'я, близьких і друзів; подорожуй і радуй нас душевною музикою. Запалюй, чорненький зі #Smash. Світ любить тебе! #регинатодоренко #пятницасрегиной #владтопалов #семейныебудниТТ", - зворушливо написала Регіна Тодоренко. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати пост.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.